Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Unto
Kotisivut: http://www.123kotisivu.fi/tolppis1/

12.02.2014 08:58
Kävin katomasa sivuitas on hyvät jutut Hienoa työtä tehty

Nimi: Anja Garanvölgyi
Kotisivut: http://Oulun Tieveteraanit ry./

13.10.2012 21:49
Kiitos kaikille tieveteraani-ystävilleni, jotka muistitte minua 70v päivänäni esittämälläni tavalla. Kiitos myös teille, jotka olitte Tibor-mieheni minulle järjestämässä 70v. juhlakonsertissa, jossa esiintyivät entiset lauluoppilaani (mm. Petrus Schroderus) ja kuorot, joissa olin laulanut sekä muut taiteilija-ystäväni. Toisen kiitokseni osoitan nykyiselle Oulun Tieveteraanit ry:n johdolle, joka järjesti 10.10. hyvin mielenkiintoisen 30v. juhlan ravintola Katrillissa. Harmillista vain, ettei tässä juhlassa ollut paikalla enää ketään niistä henkilöistä, jotka vuonna 1982 kutsuin harrastusohjaajana perustamaan silloiselta nimeltään, Tielaitoksen eläkeläiskerhoa. Onneksi edesmennyt rkm Olavi Kuokkanen - kirjailija kun oli - kirjasi aktiivisesti muistiin tapahtumia ja ajankuvia. Ilman näitä muistiinpanoja Kyösti Pesosen olisi ollut hyvin vaikea kertoa yhdistyksen historiasta juuri mitään. Kiitos Olavi ja kiitos Kyösti! Terveiseni kaikille paikalla olleille tieveteraaneille! Oli mukava nähdä teitä. Toivottavasti 10 vuoden kuluttua taas juhlimme - ja isommalla joukolla.

Nimi: Anja Garanvölgyi

09.03.2011 00:42
Nämä kiitokset tulevat vähän liian myöhässä, mutta parempi niin kuin ei milloinkaan. Siis: tuhannet kiitokset mukavan Tallinnan reissun järjestelyistä Pesosen Kyöstille ja mainiolle matkanjohtaja Väinö Pitkälälle. Matka oli onnistunut kaikin puolin. Me kuusi, jotka kävimme Eestin kansallisoopperassa katsomassa La Traviatan, koimme musiikillisen elämyksen. Suosittelen muillekin. Kiitos myös kaikille matkakavereille mukavasta matkaseurasta! Toivottavasti tällaisia matkoja järjestetään toistekin! Toivotan kaikille hyvää ja aurinkoista kevättä!

Nimi: Jyrki

01.10.2010 13:02
Hienoa työtä tehty kotisivujen kanssa!

Vastaus:


Kiitos kannustuksesta
Kyösti

Nimi: kyosti

29.09.2010 09:16
oulun tieveteraanit ry;n kotisivut ovat uudistuneet 29.9. Sivuja on lisätty ja selvennetty sihteerin toimesta. Kehitystyö jatkuu.
Päivitys on vielä osittain kesken.

Nimi: kype

22.09.2010 13:43
päätettiin hallituksen kokouksessa 13.9., että menemme teatteriin ttammikuussa, toivottavasti pohjantähti menee vielä silloin oulussa.

Nimi: Anja Garanvölgyi

04.09.2009 14:46
Kiitos teille Salme, Kristiina, Pirkko, Annikki, Mervi ja Väiski vierailusta luonamme kesäasunnollamme "Manilassa" (Manamansalossa). Oli mukava tavata teidät ja muistella mennyttä voitokasta peliaikaa. Olisi ollut vielä mukavampi, jos kaikki kutsutut porukkaamme kuuluneet olisivat päässeet mukaan, mutta hyvä näinkin. Terveisiä kaikille tieveteraaneille ja kiitos Kyösti näistä sivuista.

©2019 outi - suntuubi.com